Roy van Lierop
ICT-Specialist
"Mijn naam is Roy van Lierop en ik ben 23 jaar oud. Ik volg op dit moment de studie HBO Elektrotechniek te Alkmaar en ben daar ook woonachtig. In mijn vrije tijd ben ik bezig met websites en electronica-projectjes. Ik ben een fan van oude (rock)-muziek zoals Led Zeppelin, Yes, Pink Floyd en Rush. Van praktisch alle computer-gerelateerde computerproblemen op een windows-systeem heb ik verstand. Ik vind het leuk om klanten kennis bij te brengen op zo'n manier dat de klant het daarna zelf kan. Dat houd voornamelijk in dat ik de personen zelf de knoppen laat bedienen."
Floris Kok
ICT-specialist
"Mijn naam is Floris Kok en ik ben 22 jaar oud. Ik heb hiervoor een communicatie studie te Leiden gevolgd, die ik helaas vanwege administratieve problemen moest stoppen. Sinds september 2014 ben ik Pabo gaan studeren aan de HVA. Ik heb altijd al interesses gehad in computers, omdat computerontwikkeling altijd in beweging is. Het werk bij D&M PC Service sluit daardoor perfect aan; mijn kennis overbrengen op mensen die het wat lastiger vinden. Het overbrengen en uitleggen gaat mij erg goed af, omdat ik ook in familiekringen met het een en ander help o.a mijn nog altijd technologische oma."
Ben Lieferink
ICT-Specialist
Mijn naam is Ben Lieferink, ik ben 21 jaar oud en woon in Limmen. Ik volg de opleiding ICT-Beheer op het Nova College te Beverwijk. Inmiddels werk ik al ruim één jaar bij D&M PC Service en heb ik het erg naar mijn zin. Ik vind het heel erg leuk om mensen te helpen met de computer of tablet, of een ander apparaat. Ik weet vooral veel van Windows computers, laptops en tablets. Ook weet ik veel over zowel Android telefoons en tablets zoals Apple iPad's en iPhone's. Van Macintosh computers, ook wel Mac's genoemd, weet ik nog niet zo heel veel echter ben ik al druk bezig om het te leren. Ik hoop veel ervaring bij D&M PC Service op te doen en veel klanten verder te kunnen helpen."
Arjan Zonneveld
ICT-Specialist
"Mijn naam is Arjan Zonneveld en ik ben 27 jaar oud. Ik heb sinds kort de opleiding Hydrologie afgerond op de VU in Amsterdam. Daarvoor heb ik Land en Watermanagement gestudeerd in Velp. Ik ben echt opgegroeid met computers. Toen ik een jaar of 10 was, werd het steeds gebruikelijker dat mensen een PC (personal computer) gingen aanschaffen. Ik ben begonnen in Norton Commander, MS-DOS waarna ik de meeste Windows versies heb versleten. De afgelopen jaren heb ik ook vaak mijn moeder en oma geholpen met computer problemen. Ik werd gewaardeerd om mijn vele geduld en mijn capaciteit zaken op verschillende manieren duidelijk uit te leggen. Ik ben zelf gespecialiseerd op het gebied van Windows. Mijn specialiteit is Microsoft Excel waarmee ik hele rekenprogramma’s en modellen kan creëren."