Computercursus op maat

Wilt u graag beter met uw computer of bijvoorbeeld tablet om kunnen gaan? Dat kan! Onze studenten bieden ook begeleiding aan huis. Dit is een privéles bij u thuis op uw niveau. Onze studenten nemen alle tijd voor u om uit te leggen hoe je met een computer omgaat.

Onze studenten kunnen u overal bij helpen. Dit varieert van het basisgebruik van de computer tot de wat complexere zaken. Ook geven wij uitleg over verschillende software programma’s.

Geen lesprogramma 

Wij hebben er bewust voor gekozen geen standaard lesprogramma op te zetten, dit sluit namelijk nooit precies aan op uw wensen. U benoemt wat u graag wilt leren en op basis daarvan legt de student dit bij u thuis gedetailleerd uit. Ook kunnen wij u vertellen wat er allemaal mogelijk is met een bepaald apparaat zodat u vervolgens zelf kunt kiezen wat u graag wilt leren.

Op uw niveau

Iedereen leert op een andere manier. Hier houden wij ook graag rekening mee. Wij geven u de keuze om alle handelingen zelf uit te voeren of mee te kijken met een van de studenten. Er kunnen aantekeningen voor u worden gemaakt of u krijgt de tijd om deze zelf te maken. De lessen worden in begrijpbare Nederlandse taal gegeven en de handelingen worden net zolang herhaald tot u deze zelfstandig kunt uitvoeren. Na de privéles geven wij u huiswerk mee zodat u de opgedane kennis nog beter onder de knie krijgt voordat u aan een volgend onderdeel begint.

Pakketten

Naast het afnemen van losse lessen tegen onze vaste tarieven is het ook mogelijk om een privéles pakket samen te stellen of gebruik te maken van onze bestaande pakketten. Als u voor een pakket kiest dan bepaalt u zelf de frequentie van de privélessen. Uit ervaring hebben wij geleerd dat één les van één uur per week erg goed werkt.

150 /
60 minuten per les

5 privélessen

  • Frequentie: naar eigen keuze
280 /
60 minuten per les

10 privélessen

  • Frequentie: naar eigen keuze